z pomocnikiem w kuchni

20130408_1 20130408_2 20130408_skladniki20130410_1 20130410_2 20130410_3

Advertisements

11 comments

    1. Skorzystałam z podstawowego przepisu: http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/529103/basic-cake-pops z obawy, że może to być kompletne fiasco – im mniej składników tym mniejsze straty. Wybrałam powyższy przepis bo był to pierwszy, który znalazłam, w którym nie podano w ramach składników ciasta z pudełka. Po spróbowaniu efektu końcowego, uznałam, że jeśli znowu porwę się na taki czyn, to tym razem tylko i wyłącznie czekoladowy wariant: http://www.marthastewart.com/315587/cupcake-pops-and-bites . Nie czułam wiele więcej poza cukrem w smaku. Ozdabiałam białą polewą Dr Oetker’a, dodając powoli coraz więcej barwnika (kremowa brzoskwiania). Ponownie… jeśli znów porwę się na taki czyn, chętnie zastąpię to najzwyklejszą czekoladą albo polecanymi Candy Melts. Zabrakło mi chrupiącej skrupki czekoladowej niczym na Magnum, jak to sobie wyobrażałam. :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s